David Hasselhoff se je zaročil s svojim dekletom Hayley Roberts

Po poročanju revije Hello! Magazine naj bi se David Hasselhoff, zvezdnik serije Obalna straža, po skoraj petih letih zmenkov zaročil s svojim dekletom Hayley Roberts.


Hasselhoff je presenetil Hayley med piknikom Hasselhoff (63) je presenetil Hayley Roberts s predlogom med njunim romantičnim piknikom na plaži v Malibuju. »Oba sva bila v solzah … Resnično nisem imela pojma, da bo to storil,« je Hayley Roberts za Hello! komentirala svojo zaroko.

David Hasselhoff in Hayley Roberts

Hasselhoff je imel pomisleke, vendar je zmagala ljubezen Hasselhoff je priznal, da je imel nekaj pomislekov glede starostne razlike, ta namreč znaša kar 27 let, vendar je na koncu vseeno zmagala ljubezen, ki naj bi bila po njegovih besedah dovolj močna, da prenese vse ovire. »Z nekom se ne poročiš, ker želiš živeti z njim, ampak ker ne moreš živeti brez njega,« je dejal. »Tako sem čutil. Vem, da bi bil nesrečen brez nje, čakal pa sem zato, ker sem menil, da sem prestar zanjo,« je zaključil.

Tudi Hayley starostna razlika nikoli ni motila, ko pa jo je Hasselhoff zaprosil, je potrebovala nekaj minut, da je dojela, kaj se v resnici dogaja. »Mislila sem, da se šali. Nekajkrat me je zaprosil za roko že v preteklosti, vendar nikoli ni bilo zares. Ko mi je pokazal prstan, sem tako močno jokala, da me je šele čez nekaj časa uspel vprašati, če bi se poročila z njim,« je še dodala.


Tudi hčeri podpirata zaroko Hasselhoff je bil med leti 1984-1989 poročen z Catherine Hickland, takoj po koncu prvega zakona pa je v zakon skočil s Pamelo Bach, s katero je ostal 7 let in imel z njo tudi dve hčeri, Hayley (23) in Taylor (25), ki se po njegovih besedah s poroko strinjata in ga podpirata pri svoji odločitvi.

VEČ VSEBIN: