Čustvena izpoved Bobbyja Browna

Bobby Brown je priznal, da je udaril ženo Whitney Houston in se drogiral v bližini njune hčere Bobbi Kristine. O nekaterih dogodkih je spregovoril z novinarko Robin Roberts pred skorajšnjim izidom njegovih Spominov.


Whitney Houston

Hkrati je zanikal govorice, da naj bi pevsko divo redno pretepal in jih označil za »gole laži«. Brown trdi, da je ženo udaril samo enkrat v navalu čustev, sicer pa ni nasilen človek. »Nikoli v vsej svoji zgodovini nisem bil nasilen do žensk,« je dejal.

Z Whitney konzumirala kokain, crack in alkohol

47-letnik je bil s pevko izjemnega glasu, ki je umrla leta 2012 v starosti 48 let, poročen 15 let. Njun zakon se je končal leta 2006, ko je Whitney vložila zahtevo za ločitev. Brown je v intervjuju med drugim priznal tudi, da sta oba z ženo uživala prepovedane droge, medtem ko je varuška v sosednjem prostoru pazila na Bobbi Kristino. »Vedno sem se trudil, da naju ne bi videla v takem stanju,« je dejal, »vendar je to težko, če se vsak dan drogiraš, zelo težko.« V svoji avtobiografiji Brown navaja, da sta z ženo najraje konzumirala kokain, crack in alkohol. »V zadnjih letih najinega zakona je bilo grozno,« je pojasnil. »Ali sva oba poskušala biti čista ali pa vsaj eden od naju … res je bilo grozno.« Dodal je, da dogodke obžaluje in da bi morala Bobbi Kristina odraščati v boljših razmerah.

VEČ VSEBIN: