Christiano Ronaldo novinarju vzel mikrofon in ga zalučal v jezero

Nogometni superzvezdnik Christiano Ronaldo je jezno odreagrial, ko se mu je med hojo približal novinar, ki ga je hotel intervjuvati.


Christiano Ronaldo

Portugalski nogometni zvezdnik je bil očitno zelo živčen, saj mu na evropskem prvenstvu ne gre po pričakovanjih. Ko se mu je med sprehodom v bližini hotela portugalske reprezentance v Lyonu približal televizijski novinar in mu postavil vprašanje, je jezni Ronaldo pograbil njegov mikrofon in ga zalučal v jezero.

Portugalski kapetan je med evropskim prvenstvom pod stalnim pritiskom medijev – proti Avstriji je zgrešil strel z bele točke, o islandski reprezentanci pa je izjavil, da imajo miselnost majhne reprezentance. Njegove frustracije so očitno privrele na plan, ko ga je novinar televizijske hiše CMTV vprašal, če je pripravljen na naslednjo tekmo proti Madžarski.

Na tekmi z Madžarsko je Ronaldo sicer zabil dva gola od treh, vendar je bil rezultat na koncu izenačen. Portugalska je na Euru 2016 tako še brez zmage, je pa prva reprezentanca na evropskih prvenstvih, ki ji je kljub temu uspelo napredovati v izločilne boje. V osmini finala bo Portugalska z Ronaldom na čelu igrala proti Hrvatom.


 

 

VEČ VSEBIN: