Chris Brown prihaja na Hrvaško

Letos je Hrvaška očitno postala top destinacija za velike zvezdnike, saj se po napovedi koncertov Justina Bieberja in Enriqueja Iglesisa oglaša tudi Chris Brown, ki bo to poletje nastopil na otoku Pag.


Chris Brown

Dobitnik več prestižnih glasbenih nagrad prihaja na otok zabave sredi julija. Nastopil bo v okviru glasbenega festivala Fresh Island. Ta dogodek je edini, ki se bo raztezal čez celo plažo in bo tako namenjen le obiskovalcem dotičnih koncertov, za ostale radovedneže pa bo plaža v teh dneh žal zaprta. Ob Chrisu bodo nastopila tudi druga znana imena v svetu hip-hopa, kot so Wiz Khalifa, Ty Dolla $ing, Chip, DJ Premier, Tim Westwood, Kehlani in drugi.

Priprava na dogodek bo precej intenzivna, saj ima Brown določene zahteve glede koncertnega odra. Moral bo biti pompozen in veličasten. Stal bo v bližini morja, imel bo ogromne razsežnosti. Velik del strukture bodo zasedali VIP prostori in VIP plaža. Po poročanju organizatorjev bo to največja koncertna platforma na Hrvaškem do sedaj.

Organizatorji so navdušeni, saj je Chris potrdil nastop prav na njegov rojstni dan, 5. maj. Sedemindvajsetletni zvezdnik je znan kot en izmed najboljših plesalcev na svetu, saj se giblje po plesnih odrih že od svojega drugega leta. Znan je postal s pesmijo Run It leta 2005. Dobil je že več kot dvesto glasbenih nagrad, med drugim osvojil tudi grammyja in velikokrat zasedel prva mesta billboardovih lestvic. Izdal je že sedem albumov.


Kar se tiče njegovega zasebnega življenja, je potrebno priznati, da je fant divje krvi, saj je bil obtožen nasilja nad bivšo punco Rihanno, imel je ogromno težav s policijo tudi zaradi droge in alkohola. Kot zanimivost naj še sporočimo, da zanj pleše Slovenec Anže Škrube, ki mu bo morda stal ob boku tudi na Pagu.

VEČ VSEBIN: