Chloe Grace Moretz kritična do žaljivih objav spletnih anonimnežev

Priljubljena mlada igralka Chloe Grace Moretz je na Twitterju objavila svoje razmišljanje o ljudeh, ki se na spletu oglašajo z nesramnimi opazkami, medtem ko se skrivajo za svojimi računalniki.


Chloe Grace Moretz

“Kdaj se bodo ljudje, ki se skrivajo za računalniškimi ekrani naveličali druge označevati za debele in grde,” se je vprašala. “Se ob tem počutite dobro? Vas to na nek izrojen način izpopolnjuje?” V nadaljevanju je napisala, da bi se morali takšni ljudje za trenutek ustaviti in dojeti, da ima človek, na katerega opazke letijo, prav tako čustva. “Stopite korak nazaj, preden objavite žaljiv komentar, in pomislite, da se ta nanaša na nekoga, ki je človek, prav tako kot vi in tudi on ima čustva, vi pa nanje in na njegovo življenje negativno vplivate,” je še zapisala.

Ni prvič, da je bila 19-letnica kritična do družabnih omrežij, pred nekaj meseci, ko je Kim Kardashian objavila svojo golo fotografijo, se Moretzova prav tako ni mogla vzdržati komentarja. “Resnično upam, da se zavedaš, kako pomembno je zastavljanje ciljev za mlada dekleta, ki lahko ponudijo še precej več od svojih teles,” je zapisala.

VEČ VSEBIN: