Calvin Harris se je zabaval z Nicole Scherzinger

Mesec dni po razhodu s pevko Taylor Swift so svetovno znanega škotskega DJ-ja Calvina Harrisa v Londonu opazili v družbi temnolase lepotice Nicole Scherzinger.


Calvin Harris

32-letnega Calvina Harrisa so minuli konec tedna ujeli v Londonu, kjer se je zabaval z 38-letno pevko in žirantko X Factorja Nicole Scherzinger. Priče so sicer potrdile, da se med njima ni dogajalo nič romantičnega in je šlo zgolj za prijateljsko druženje. Kljub temu pa so se pojavile fotografije, na katerih se držita za roke.

Calvin, ki se je prejšnji mesec razšel s Swiftovo, je bil ob tej priložnosti prvič opažen z drugo žensko. Medtem pa je 26-letna Taylor pohitela in že drugi teden po razhodu z DJ-jem padla v objem 35-letnemu britanskemu igralcu Tomu Hiddlestonu.

Viri blizu Calvinu so povedali, da je bil, ko so v medije pricurljale Taylorine fotografije z njenim novim izbrancem, presenečen, da je tako hitro šla dalje.


Swiftova in Hiddleston medtem »na veliko« potujeta. Nazadnje so ju ujeli na večerji v Avstraliji, ki je sledila skupnemu dopustu v Rimu in praznovanju 4. julija na njenem domu v Rhode Islandu.

VEČ VSEBIN: