Brad Pitt ne more verjeti, v kaj se je spremenilo njegovo življenje

Tako vsaj pravijo viri blizu slavnemu igralcu, ki naj bi bil popolnoma skrušen zaradi dogodkov, ki so se zgodili po tem, ko je Angelina vložila zahtevo za ločitev po dvanajstih letih skupnega življenja.


Brad Pitt in Angelina Jolie

»Ne more verjeti, da se je njegovo življenje spremenilo v to, kar se je. Je v slabem stanju in edina stvar, ki ga še ‘drži gor’, so njegovi otroci,« je o Bradovem življenju po ločitvi povedal neimenovan vir. »Močno se opira na svojo družino in se nenehno pogovarja s starši, bližnjimi prijatelji in svojim managerjem. Njegova mama stalno govori z njim,« je še razkril.

Sicer pa sta Brad in Angelina nedavno sklenila začasen dogovor, na podlagi katerega ima Brad pravico videti njunih šest otrok do 20. oktobra. Oba imata skupno skrbništvo nad otroki, vendar so se dogovorili, da ti ostanejo pri mami, njegov prvi obisk po nekaj tednih pa naj bi nadziral terapevt.

Šel bo na testiranje

Iz drugega vira blizu slavnima ločencema pa je pricurljalo, da bosta oba starša deležna tako individualnega svetovanja kot skupnega družinskega svetovanja, ki vključuje tudi otroke. Pitt se bo udeležil tudi prostovoljnega testiranja na alkohol in droge. »Sodeloval bo na vsak način, kot lahko. Svoje otroke ljubi bolj kot karkoli drugega,« je zaključil vir.


Zdaj številni ugibajo, ali želi Pitt s sodelovanjem v omenjenem svetovanju in testiranjih na nek način oprati tudi svoje ime – po tem, ko je v medijih izbruhnila novica, da naj bi bil do svojih otrok nasilen na zasebnem letalu.

»Ujela ga je nepripravljenega«

Kmalu zatem, ko so pricurljali v medije Angelinini ločitveni papirji, je bil Pitt po poročanju virov »objokan in ves iz sebe«. »Angelina je podpisala papirje minuto pred koncem delovnega časa sodišča, v ponedeljek zvečer. Brad ni bil pripravljen na to, saj ni imel odvetnika. Čeprav je v preteklosti že grozila z ločitvijo, si ni mislil, da gre tokrat zares,« je še pojasnil vir blizu igralki.

VEČ VSEBIN: