Bolta ujeli v objemu druge

Legendarni jamajški atlet Usain Bolt, ki je na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru osvojil tri zlate kolajne, si je na praznovanju svojega 30. rojstnega dne dal duška. Čeprav ima doma dekle, so ga ujeli, ko se je zabaval v objemu drugih deklet.


Usain Bolt

Olimpijski superzvezdnik je še do nedavnega pred javnostjo spretno skrival zvezo z dolgoletnim dekletom Kasi Bennet. Njene fotografije so prišle na dan šele pred kratkim, a je le nekaj dni zatem na splet pricurljal posnetek, na katerem Bolt pleše z drugim, neznanim dekletom.

Poleg tega so se pojavile tudi fotografije, na katerih se športnik mečka z 20-letno študentko iz Brazilije po imenu Jady Duarte. Očitno je, da na sebi nima majice in da je z dekletom objet v postelji, na drugi fotografiji pa izgleda, kot da ji poljublja vrat. Fotografije je posnela ona. Zdaj se mnogi sprašujejo, kako se bo Kasi, ki je Bolta čakala doma, odzvala na vse to.

Medtem pa je študentka iz Brazilije izjavila, da se ji ni niti približno sanjalo, da gre za slavnega športnika. Z njim naj bi se menda le ‘družila’. Bolt fotografij, ki so se pojavile v medijih, ni še komentiral. Se je pa namesto njega prek družbenih omrežij oglasilo že veliko njegovih oboževalcev, ki se jim Boltovo početje zdi skrajno neprimerno.


VEČ VSEBIN: