Bivša Leonarda DiCapria namesto Pamele Anderson

Snemanje filmske verzije kultne serije Obalna straža je že v polnem teku, po izdaji uradnih fotografij pa so oboževalci postali navdušeni nad izbrano igralsko ekipo.


Kelly Rohrbach - Baywatch

Bivša punca Leonarda DiCapria je v filmu Obalna straža zamenjala vlogo Pamele Anderson in je v rdečem kopalnem kostumu prav vroča. Kelly Rohrbach je stopila ob bok postavnemu igralcu The Rock, ki je znan predvsem po svojih mišicah. The Rock je dobil vlogo Davida Hasselhoffa. Mnogo ljudi se je pred začetkom snemanja pritoževalo, da Pamele in Davida ne more zamenjati nihče, po prvih objavljenih fotografijah na Instagramu, pa se je mnenje množice spremenilo. Rdeča kostuma stojita The Rocku in Kelly fantastično.

Model kopalk se je malce spremenil, saj šestindvajsetletna Kelly ne nosi klasičnega bikini kompleta, a vseeno je videti vroče kot prejšnja verzija C.J. Parker. Seksi kopalkam je dodana zadrga, ki nikoli ni popolnoma zaprta, saj le tako Kelly razkriva svoje veliko oprsje. Bivša punca Leonarda je prav zares novodobna Pamela, saj jo krasi prijeten nasmeh, dolgi svetli lasje in čudovito telo. Ni čudno, da ima na Instagramu kar 253 tisoč sledilcev.

V filmu, ki se snema v Miamiju, se pojavita tudi Zac Efron in Pamela Andreson. Kljub temu, da bo Pamela požela veliko pozornosti, smo prepričani, da bo Kelly, manekenka za kopalke, ki je krasila tudi Sports Illustrated, veljala kot prava zvezda filma. Kaj več pa si oglejte v samem filmu, ki bo prišel v kinodvorane maja prihodnje leto.


VEČ VSEBIN: