Asthon Kutcher in Mila Kunis pričakujeta drugega otroka

Igralca sta za revijo People potrdila, da pričakujeta drugega otroka. Par, ki se je poročil lansko poletje, sicer že ima 20-mesečno hčerko Wyatt Isabelle.


Asthon Kutcher in Mila Kunis

»Asthon je presrečen, ko govori o Wyatt in malčku, ki je še na poti,« je povedal vir, ki s Kutcherjem prijateljuje. »Očetovstvo mu je blizu,« je še dodal.

»Ko sva se odločila imeti otroka, sva se bila hkrati pripravljena odreči sebičnosti – vsaj za začetek procesa vzgoje,« je dejala Kunisova. »Ljudje smo že po naravi zelo sebični, poleg tega pa sva si res želela imeti družino.«

»Imeti tega majhnega človeka in ga vzgojiti … potrebno je bilo stvari postaviti v ravnovesje, ker se tako naučiš, kako biti odličen starš, odlična žena in ženska in si tisto, kar si, hkrati pa si odgovoren za otroka. Definitivno gre za učni proces,« je še dodala igralka.


»Ona je enkratna,« je Kutcher povedal o svoji ženi. »Na delo grem vsak dan in ko pridem domov, je popolna. Zdi se, kot da je vse popolno, čeprav se zavedam, da morda kaj ni šlo po njenih načrtih, ampak nikoli ne pove … neverjetno. Ona je neverjetna.« Lahko rečemo, da je Kutcher s tako lepimi besedami zagotovo popihal na dušo svoji ženi.

VEČ VSEBIN: