Aretha Franklin zaradi šibkega zdravja odpovedala prihajajoče koncerte

Še do nedavnega se je zdelo, da je pevska legenda Aretha Franklin, ki jo poznamo po megauspešnicah Respect in A Natural Woman nepremagljiva, kljub temu, da je stara že 74 let, je njen glas namreč še vedno mogočen kot nekoč, tudi energije na odru ji, kilogramom navkljub, še vedno ne zmanjka. Zdaj pa je javnosti sporočila, da ji je njen zdravnik predpisal obvezen počitek.


Aretha Franklin

Franklinova, ki je zadnjo ploščo, na kateri so njene predelave uspešnic drugih pevk (med njimi najdemo tudi odlično izvedbo pesmi Rolling in the deep, ki jo je sicer izvajala Adele), izdala pred dvema letoma, je iz zdravstvenih razlogov odpovedala nekaj prihajajočih koncertov.

“Po navodilu zdravnika moram žal odpovedati vse koncerte v naslednjem mesecu ali dveh,” je sporočila javnosti in oboževalcem. 18 kratna Grammyjeva nagrajenka je bila tako prisiljena odpovedat dobrodelni koncert v Virginiji, kjer bi pela v podporo rezervatu, ki se ukvarja z zaščito volkov. Tudi oba septembrska koncerta, ki naj bi se odvila v New Yorku, je odpovedala, ob tem pa je dodala, da se na odre predvidoma vrača novembra.

VEČ VSEBIN: