Angelina Jolie ima le 35 kilogramov!

Angie je videti vsak dan bolj suha. Vedno več ljudi se sprašuje, ali je kaj narobe z njenim zdravjem. Tokratna informacija o njeni teži pa je tako absurdna, da je presenetila ves svet.


Angelina Jolie

Že več let je igralka Angelina Jolie tarča napadov in kritik zaradi svoje teže. Njeno telo je videti šibko, saj ne poje veliko. Tokratnje fotografije paparazzov pa so svet oboževalcev spravile na kolena. Joliejeva je videti kot okostnjak. Ujeli so jo v Londonu, ko je odhajala iz restavracije. Oblekla se je malce bolj ohlapno in se prekrila z več slojev oblek, a vsak košček kože, ki ga je razkrivala, je govoril svojo zgodbo.

V reviji The National ENQUIRER je zapisno, da Joliejva meri 160 centimertov, in da je zelo žalostno, da tehta le 35 kilogramov.

Igralka se izgovarja, da je zelo suha že iz rane mladosti, večje težave s težo pa ima že od leta 2007, ko ji je umrla mama. Doda, da je resnično razočarana, saj ljudje vidijo le fit ljudi, ki veliko trenirajo in imajo lepo telo. Sama se vedno raje vpraša, kako se počuti sočlovek, kakšne čustvene težave ima in podobno.


Draga Angelina, imaš prav, to je bolj pomembno, moramo pa vseeno priznati, da bi nam bila bolj všeč, če bi te mož Brad Pitt peljal večkrat na kakšno bolj konkretno večerjo, Dober tek!

VEČ VSEBIN: