Ameriška voditeljica z goloto proti Trumpu

V medijih se zadnje nekaj mesecev veliko piše o ameriškemu predsedniškemu kandidatu, Donaldu Trumpu. Na njegovo žalost pa ne le pozitivno, ampak tudi precej kritično. Na tak ali drugačen način.


Ameriška igralka in voditeljica Chelsea Handler je znana po lastni pogovorni oddaji »Chelsea Latley« na programu »E!«. Ker pa bo čez en mesec začela z novo oddajo na Netflixu, se more malo izpostaviti, saj tako ljudje ne bodo pozabili nanjo. To bi bilo sicer skoraj nemogoče, ker je bila nekaj let nazaj razglašena za eno izmed sto najbolj vplivnih ljudi na svetu, ampak vseeno.

Chelsea Handler

Tokrat je zavzela politično stališče. Jezikava blondinka je javno razglasila nenaklonjenost republikanskemu kandidatu Donaldu Trumpu. Na Instagramu je objavila fotografijo, na kateri nosi le spodnje hlačke. Chelsea je obrnjena proti oknu in kaže svojo zadnjico. Na hrbtu in zadnjici ima napisano »Trump je rit«. Fotografijo je naslovila, da včasih plavamo nad morsko gladimo, včasih se dotaknemo morskega dna, a nekje ga bo že srečala, kjerkoli pač bo. Tu se njeno sovraštvo do Trumpa še ne konča. Dva dni pred to fotografijo je objavila eno, še bolj pristno. Izdelala je lutko predsedniškega kandidata, nanjo pritrdila vrv ter se sprehodila po mestu. Naslov objave se glasi »Hodim po ulicah v Mehiki in iščem primerno drevo«, kar naj bi pomenilo, da bi ga najraje obesila na drevesno vejo. Po oznakah fotografij sodeč, predvidevamo, da bo v njeni novi oddaji na Netflixu tekla beseda tudi o njemu.

Zvezdniških napadov na Trumpa je v medijih moč zaznati ogromno. Čez njega so pljuvali že George Clooney, Miley Cyrus, Ricky Martin, Shakira, Eva Longoria, J.K Rowling …


VEČ VSEBIN: