Aluminjasta folija odpravi bolečine in vročino

Ruski in kitajski zdravilci za zdravljenje bolečin v hrbtu in sklepih uporabljajo kar aluminijasto folijo. Kot kaže, navadna aluminijasta folija ni uporabna le za zavijanje hrane, temveč ima tudi zdravilne lastnosti in pomaga odpravljati bolečine, ki nastanejo ob preobremenitvi.


aluminjasta folija

Če imate boleče dlani in prste, jih samo ovijete z aluminijasto folijo, po potrebi lahko ovijete tudi celo roko in tako zavito nekaj časa pustite. Čez nekaj časa bolečina izgine, kadar ne gre za kaj resnejšega.

Uporabna je tudi pri bolečinah v vratu, hrbtu, ramenih, kolenih in petah. Bolečina kaj hitro izgine, saj ima folija pozitiven vpliv na prizadeta mesta, ker aktivira in stimulira biološko aktivne točke v našem telesu. Postopek naj bi ravno zaradi stimulacije naše lastne bioenergije tudi deloval. Aluminijasta folija okrepi Zemljino magnetno polje in ponovno združi vez med prizadetimi celicami in Zemljinim magnetnim poljem.

Kako vas aluminijasta folija pozdravi?

Učinkovita je pri protinu in pomaga pri zaraščanju tkiva v celicah. Aluminijasto folijo preprosto vzamete v roko in si odrežete poljuben kos, ga ovijete na boleče mesto iz zatesnite z bombažnim povojem. Pustite na obolelem mestu čez noč, potem počakajte 1 teden in postopek spet ponovite. Pri dolgotrajnejših bolečinah, kot je revmatizem, je potrebno postopke ponavljati vsak dan in si potem vzeti teden premora.


Za kaj je še dobra aluminjasta folija?

Aluminjasta folija pozdravi tudi vročino in prehlad. Zavijte si podplate v 5 do 7 slojev folije in pustite delovati eno uro. Folijo nato odstranite in jo ponovno namestite po dveh urah. Postopek ponovite trikrat v enem tednu, dokler prehlad ne mine.

VEČ VSEBIN: