Alicia Keys prenehala z uporabo ličil

Alicia Keys je ob izdaji novega albuma sprožila kampanjo #BrezLičil. Priljubljena glasbenica je ob tem zapisala: “Da ustrezaš lepotnim kriterijem ali da se zliješ z okolico, se moraš prekriti z ličili. Šele potem si malo bližje popolnosti.” 35-letna glasbenica ima tega dovolj, zato poziva vse ženske, naj prenehajo z uporabo ličil.


AliciaKeys

“Vsakič, ko sem šla iz hiše, me je skrbelo, če sem se pozabila naličiti. Kaj, če me bo kdo fotografiral? Kaj, če bo fotografijo objavil?” je v svojem pismu za javnost razmišljala zvezdnica. “To so nesamozavestne, plehke, a vseeno iskrene misli, ki so me prevevale. Vendar pa so vsi moji pomisleki temeljili na tem, kaj si bodo o meni mislili drugi ljudje,” je še dodala.

Da bi bila pri svoji odločitvi res dosledna, je priljubljena pevka prenehala z uporabo ličil tudi na svojih koncertih, fotografiranjih in intervjujih. Veliko ljudi njeno odločitev pozdravlja, se pa na družabnih omrežjih najde tudi mnogo nestrpnih komentarjev, ki glasbenici očitajo, da ona ličil pač ne potrebuje, saj nima ne peg ne gub, vse ženske pa po njihovem niso te sreče.

VEČ VSEBIN: