Adriana Lima želi igrati v Tarantinovem filmu

Brazilski supermodel in Viktorijin angelček Adriana Lima želi prodreti v Hollywood. Svoje talente bi rada razkazovala tudi v na filmskem platnu, najraje v filmih kultnega režiserja Quentina Tarantina.


Adriana Lima

34-letna lepotica je na podelitvi nagrad Fragrance Foundaton v New Yorku novinarjem zaupala, da si želi prodora v svet šovbiznisa. »Čakam, da me kdo opazi. Sem takole: ‘Živijo, tukaj sem!’« Dodala je, da želi delati samo z najboljšimi. »Moja sanjska vloga je s Quentinom Tarantinom. Držimo pesti,« je bila neposredna ljubljenka modnih pist. Na vprašanje, ali se je z režiserjem o tem že kaj pogovarjala, je rjavolaska priznala: »Nisem še imela priložnosti, da bi mu to osebno povedala.«

Kljub ambicioznim načrtom, se Adriana ne želi tako hitro odpovedati modni karieri. »Moj načrt je, da bom tu tako dolgo, dokler mi bo gravitacija to dopuščala,« se je pošalila.

Skrivnost je v veselju in kokosovi vodi

V nedavnem intervjuju za revijo Vogue je lepotička razkrila nekaj svojih lepotnih skrivnosti. »Najboljši lepotni trik je veselje,« je odgovorila na vprašanje, kakšen nasvet bi prenesla njenima dvema otrokoma, šestletni Valentini in triletni Sienni, ki ju ima z nekdanjim možem Markom Jarićem.


Razkrila je tudi, da je ena njenih največjih lepotnih skrivnosti kokosova voda.

VEČ VSEBIN: