4 trendi modnih pričesk prihajajoče pomladi in poletja

Pravijo, da je življenje prekratko, da bi imeli dolgočasno pričesko. Če ne drugega se ženske z novo pričesko počutimo lepe in urejene. Ne potrebujemo vedno novih in dragih oblek, ko pa nas poživi že majhna sprememba pričeske. Mladostna nagajivost z ravno pravo mero elegance, sproščenost in naravnost so besede, ki najbolje opišejo trende pričesk za prihajajočo pomad in poletje 2016 in ravno zato smo se odločili, da letošnje trende predstavimo tudi vam.


kitke
Kitke so letos ponovno postale pravi modni hit!

Lasni dodatki

Dodatki so ključnega pomena v letošnjem letu in so najenostavnejši način, kako napraviti pričesko glamurozno in elegantno. Letošnja »blink-blink« pomlad nam torej ne uide, če želimo biti v koraku s časom, zato si ne bojte kupiti velikih bleščečih lasnic in raznih svetlečih obročev, le naj bo okusno izbrano, saj pravijo, da ni vse zlato, kar se sveti.

Kodri in kodrčki

Čim manj dodatkov na laseh, da bodo kodri čim bolj naravni. Nič več ravnanja las, dolgolaske lahko letos ravnalnike kar pospravite ali pa jih uporabite za oblikovanje velikih bogatih kodrov, volumna  in valovitih las morskega videza.

Kitke

Če ste kot majhne punčke nosile kitke, se jih lahko razveselite, saj so letos ponovno postale pravi hit. Kitke se že mnogo let vračajo in umikajo iz modnih brvi, letos pa so za modni povratek poskrbele članice klana Kardashian, nazadnje Kim skupaj s hčerko North. “Double boxer braids” oziroma boksarske kite so kot nalašč za dan, ko lasje ne stojijo tako, kot bi morali in z malo vaje dobite čudovito večerno in tudi dnevno pričesko.


Frufru

Naj bodo lasje kratki ali dolgi, skodrani ali ravni, frufru je letos skoraj obvezen. Dolgi prosto padajoči lasje polnih in ženstvenih oblik ter kratki paži bodo s frufrujem še bolj poudarili navihan izgled in vaš mladosten videz. Ker ni več pravila oblike, so frufruji lahko daljši in resasto striženi, tako da si jih lahko brez bojazni omislite.

VEČ VSEBIN: